Vil du vide mere om Poul, Erik, Svend, Karsten & Wilhelm?

Vores fortællinger virker måske absurde, men vi har det sjovt!
Nogle vil sige at vi er uden filter og at vi har alt for travlt med at fortælle vidt og bredt om hvad vi går og laver. Men det tager vi ikke hensyn til, da vi er af den opfattelse at man blot kan lukke ørene og bare se bort fra det. Vi tager tingene som det kommer, lever een dag af gangen og så sørger for at have det sjovt. Vi tror på at livet skal leves og at vi kun har 1 liv

Vi tager billeder af hvad vi foretager os

Og vi gør det fordi det skaber minder som vi kan se tilbage på. Vi har ikke fortrudet noget som helst og vi nyder at sidde som halvgamle mænd og grine af de ting vi kan se tilbage på, når vi har fået fremkaldt billederne. Vi er alle fotointeresserede og vi har fremkaldt billederne og købt vores fotoudstyr hos Click i Silkeborg så længe vi kan huske tilbage, selv før da det hed Inter Photo.
Nu hvor det hele kører digitalt får vi ikke længere fremkaldt billeder, selvom det stadig kan lade sig gøre hos Click i Silkeborg. Billederne bliver i stedet printet hos samme selskab, men via deres online fotoside fotobog.nu hvor du kan indsende dine billeder til fotoprint.

Føl dig velkommen og tag et kig rundt. Venlig hilsen Linguafriends.